Bemutatkozás

Bemutatkozás

 Kedves látogatónk!

 Üdvözlünk a Bee Yoo Honey Bt. megújított honlapján.

 Kínálatunk gerincét a finn Paradise Honey Ltd. Bee Box polistirol kaptárcsaládja adja, mivel működő méhészetünk miatt is a professionális eszközfelhasználás hívei vagyunk.

Három fontos dolog mindenképpen szükséges egy profi méhészet működéséhez.

 1.A kornak megfelelő eszköz, kaptárcsalád használata akár a legújabb technológiák, ha kell, akkor a számitástechnika alkalmazásának lehetőségével.

2.Megfelelő genetikai vonalú méh törzsállomány tartása a termelékenység és a legelőnyösebb tulajdonságok figyelembe vételével.

3.Egyszerű, legkevesebb élő munkaerőt kívánó méztermelő technológia kiválasztása.

 Mi az első pont teljesítéséhez nyújtunk neked segítséget, ajánlva a Bee Box kaptárokat, melyet a gyártó Finn cég saját maga által működtetett 3000 családos méhészetében tesztelt, évi 150-180 tonna mézet termelve.

Ez a tesztelés biztosítja, hogy ez a termék nem egy ígéret, hanem egy hosszú távú használatot, hatékonyságot biztonságot és tartósságot nyújtó eszköz lesz.

A cég a világ minden földrészének országaiba szállít a Bee Box kaptárcsalád termékeiből, sikeresen kipróbálva +50 és -30 C fok hőmérséklet tartományokban.

Légy te is a részese ezen előnyöknek melyek lehetőséget biztosítanak a jövőbeli fejlesztések alkalmazások használatára is a Bee Box kaptárcsaládon belül.